Приветствуем вас, друзья!

Сейчас на сайте 176 гостей


26.04.2024 г. 
Ибо я уверен, что ни смерть, ни жизнь, ни Ангелы, ни Начала, ни Силы, ни настоящее, ни будущее, ни высота, ни глубина, ни другая какая тварь не может отлучить нас от любви Божией во Христе Иисусе, Господе нашем. Римлянам 8:38:39

З 15 років моє життя почало руйнуватися. Я потрапила в погану компанію, де випивали та курили. Я почала робити теж саме, що и мої друзі, які шукали радість в спиртному та наркотиках. Я гадала, що в любий момент зможу кинути курити та випивати, але це вже перетворилося на залежність.

До того ж зі мною трапилась інша халепа: я почала вживати психотропні наркотичні речовини, які, на мою думку, давали радість.

Згодом я зрозуміла, що справжніх друзів в мене не має, кожен з них шукає собі користі. Інших не хвилювали мої проблеми, батькам я не могла це розповісти. Бо знала, що це їх засмутить. Думала, що все мине, і я зможу бути щасливою, але це не було так.

З кожним днем я потопала в пітьмі, мене кинув мій хлопець. Я вже інколи думала про самогубство. Але в моє життя ввійшов Він – Той, Який простив мої гріхи. Той, Який насправді любить мене. Це Ісус.

Він звільнив мене від залежності куріння та алкоголю, подарував мені справжню радість – невимушену і невигадану. Він привів до мене щирих друзів, з якими я можу спілкуватися. Скажу вам чисту правду: Ісус змінив моє життя на краще і зараз я дуже щаслива.

Від щирого серця дякую Богові за те, що Він такий люблячий та милостивий. Він не перестає творити чудеса в моєму житті!

Книш Светлана,
Церква "Сила любви""

С конкурса "Свидетельство" в церкви Посольство Божье