Приветствуем вас, друзья!

Сейчас на сайте 165 гостей


28.03.2024 г. 
Итак умертвите земные члены ваши: блуд, нечистоту, страсть, злую похоть и любостяжание, которое есть идолослужение, за которые гнев Божий грядет на сынов противления. Колоссянам 3:5-6

Хочу, щоб мою історію прочитали жінки, в яких теж виникли такі проблеми, як и в мене, але вони не знають, що є вихід і и що життю ще можна радіти.

Коли я покаялась, то зразу ніякої переміни в собі не помітила і ще місяць жила своїм звичайним життям, яким я жила всі свої 40 років. За ці прожиті роки я майже нічого в цьому житті не достигла і, здавалося, що життя вже котиться до фінішу.

Єдине, що мене тішило, це мої двоє прекрасних дітей, син Павлик і дочка Альона. І як кожній матері мені хотілося, щоб вони в цьому житті жили краще, ніж ми. Але коли діти піднялися і треба було "ставати на ноги", то гірше мені не було ніколи, як дивитися на них і розуміти, що я безсильна чим-небудь їм допомоги. Бо зараз замало доброго і лагідного слова, а силу мають скрізь великі гроші. А заробити їх чесним трудом майже неможливо. Треба десь щось украсти, перепродати, когось обдурити и ще постійно боятися. А якщо я не хочу красти і обманювати, а гроші потрібні на кожному кроці, то починаєш залазити в борги – доки віддаєш одні, то непомітно з'являються другі, ще більші, ніж перші. Коли борги ростуть, то пропадає спокій, сон, в сім'ї починаються скандали, іноді також бійки між батьками і дітьми. Потім починаєш замічати, що найближчі друзі і знайомі, а також родичі починають відвертатися від тебе, бо коли ти бідний, то ти не потрібний нікому.

Коли людина багатіє всякими правдами і неправдами, то в неї і "друзів" багать, але і ворогів ще більше. Бо такі "друзі" тільки шукають  в них свою вигоду. Усміхаються штучними посмішками, говорять улесливі слова и компліменти. А коли дивишся на таких людей, то хочеться пожаліти і одного, і другого. Бо в одного ніколи не буде справжніх друзів, зате буде якась сума грошей. А другий готовий повзати перед ним все життя на колінах і грати роль артиста аби тільки бути в списках "друзів".

Ось тоді я почала задумуватись над тим, що повинен бути якийсь вихід з цього становища, бо не можна було так більше жити і дивитися на наших дітей, як вони гинуть і тонуть у цьому багні, болоті, алкоголізмі, курінні, наркоманії, проституції, убивствах, а ще безліч всяких хвороб, від яких мруть тисячі дітей і молодих людей.

І мені цей вихід вказав мій син, який теж шукав свою дорогу в житті і не зміг її знайти. В свої 20 років він уже зрозумів, що це життя не для нього и що він на землі живе для чогось потрібного для людей. Прийшовши до Бога, нашого Небесного Отця, син не міг заспокоїтися, що мі, його батьки, живемо не так, як цьому вчить Біблія, яку написав Сам Господь.

А жити з Богом це так легко і просто, тільки покайся перед Ним, прийми Ісуса в своє серце, і всі проблеми віддай Богу. Зараз життя моє, хоч і непомітно поки що для людей, але перемінилося в кращу сторону. Я кожний день молюсь я дякую за те, що вирішуються мої проблеми, але я повинна мати терпіння.

За декілька місяців я стільки навчилась і зрозуміла, як треба жити. Бо за свої 40 років я цього не навчилась і ніхто мені не розповідав, як поводитися з чоловіком, який випив, як поводитися з дітьми. Знаю, що дуже багато людей страждають від цього незнання. Не важливо, ким ця людина працює: водієм, рибаком, учителем чи директором. Через це духовне нерозуміння.

Я мрію, щоб кожна людина, не важливо, в якому вона віці, зрозуміла, що є радість, з якою не зрівняються ні алкоголь, ні наркотики, ні гроші. Тому раджу тим, хто себе зараз почуває непотрібним в цьому світі, хто не знає, як вирішити проблеми, кому лікарі поставили смертельний діагноз, прийти до Бога.  

Ви побачити, як переміниться ваше життя. Бо Господь дарував нам вічне життя!

Денисенко Людмила,
Черкаська обл., с.Москаленки

С конкурса "Свидетельство" в церкви Посольство Божье